Findyourbike Banner2046 fietsen gevonden

1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Magazine

Tweedehands fietsen

In deze tijd worden tweedehands fietsen steeds vaker verkocht. Een gebruikte fiets is meestal ook een stuk voordeliger dan een nieuwe fiets van hetzelfde merk. Je kunt een tweedehands fiets over kopen van een bekende of je kunt hiervoor naar een fietswinkel gaan. Goedkope fietsen kun je echter ook heel eenvoudig vinden op een marktplaats voor fietsen.

tweedehands fietsen

Goedkope fietsen van goede kwaliteit

Sommige mensen schaffen liever geen goedkope fietsen aan die al gebruikt zijn. Ze zijn vaak bang dat deze tweewielers snel kapot zullen gaan. Er zijn echter genoeg tweedehands fietsen die wel van goede kwaliteit zijn. Hierbij kun je denken aan gebruikte tweewielers van grotere merken zoals Gazelle en Batavus. Deze gebruikte fietsen zijn meestal ongeveer even duur als nieuwe fietsen van een minder goed merk. Daardoor kan het zelfs zo zijn dat de prijs/kwaliteit verhouding van een tweedehands fiets nog beter is dan die van een nieuwe fiets!

Tweedehands fietsen bij een fietswinkel

Tweedehands fietsen kun je via onze website ook bij een fietswinkel kopen. Vaak vinden mensen dit fijner, want ze kunnen dan gemakkelijk terug als er iets met de fiets is. Tevens is het zo dat je er vanuit kunt gaan dat fietsen van een fietswinkel in goede staat worden geleverd. De prijzen van tweedehands tweewielers bij een fietswinkel zijn echter meestal een stuk hoger dan de prijzen van fietsen die je direct van iemand over koopt. Ben je op zoek naar een goedkope fiets? Dan kun je het beste een tweewieler over kopen van een particulier.

Op Fietsmarktplein heb je de keuze uit gebruikte fietsen van fietswinkels en tweedehands fietsen van particulieren. Zo kun je zelf kiezen voor garantie of voor een voordelige prijs!

Bij ons vind je gemakkelijk jouw tweedehands fiets!