Fietsmarktplein Banner

5 fietsen gevonden

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Cannondale

De fietsfabrikant Cannondale begon in 1971 met de productie van de eerste fietsaanhanger. Daarna is het merk ook fietskleding en accessoires gaan ontwerpen en in 1983 bracht Cannondale haar eerste fiets uit. Dit was een touringmodel geheel gemaakt van aluminium en hiermee liep het merk eveneens voor op andere producenten. De Cannondale fietsen van deze tijd zijn allemaal met de hand gemaakt en vervaardigd uit lichtgewicht aluminium.

Merkvisie van Cannondale

De visie van het merk Cannondale is: nooit stil blijven staan in de zoektocht om de perfecte fiets te ontwerpen. De fabrikant luistert naar feedback van professionele wielrenners en past dit toe in het productieproces. De nieuwste technologieën worden doorgevoerd en zo worden de tweewielers van het fietsmerk continue verbeterd.

Tweedehands Cannondale fiets aanschaffen

Je kunt ervoor kiezen om een tweedehands Cannondale fiets aan te schaffen, omdat je dan vaak een stuk goedkoper uit bent. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit oudere modellen die in de nieuwe collectie van het fietsmerk niet meer te verkrijgen zijn. Vaak kun je er wel op vertrouwen dat een gebruikte fiets van Cannondale nog wel enkele jaren meegaat. Je vindt tweedehands fietsen van deze fietsfabrikant bij fietsenzaken en particulieren. Als je het gehele huidige aanbod in één overzicht wilt hebben, kun je het beste de verzameling van Fietsmarktplein bekijken.

 

Zelf je gebruikte Cannondale fiets verkopen? Plaats dan direct een advertentie op onze website en verkoop je tweewieler binnen no-time!

Cannondale

 • Koopadvies
  Koopgids MTB - welke type MTB's zijn er

  Ben je op zoek naar een mountainbike? In deze blog beschrijven we de verschillende type mountainbikes...

 • koopgids
  Koopgids racefiets - welke type racefietsen zijn er

  Op zoek naar een racefiets? Wij helpen je bij het kiezen....

 • Tips en advies
  Onderhoud aan je racefiets of MTB

  Als trotse bezitter van een racefiets of MTB wil je deze natuurlijk goed onderhouden. Wij geven je een aantal tips...

 • Koopadvies
  Het bepalen van de framemaat van je racefiets

  Wij geven je hier een aantal tips om je framemaat te bepalen...