Findyourbike Banner1 fietsen gevonden

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Magazine

Cervelo

In 1995 hebben twee ontwikkelaars het merk Cervélo opgericht om snellere tijdritfietsen te ontwerpen. Hun doel was om gestroomlijnde tweewielers te produceren die eveneens lichtgewicht en flexibel waren. Uiteindelijk heeft de fietsfabrikant een fiets op de markt gebracht die als een van de beste scoorde op het gebied van stroomlijning, comfort en flexibiliteit.

Betere fietsen

Het voornaamste doel van Cervélo is om betere fietsen te ontwikkelen. Het merk heeft meer ontwikkelaars dan fietsmodellen en dit bewijst wel hoeveel moeite er wordt gedaan om een model te produceren. Bij de ontwikkeling wordt er gewerkt met dezelfde tools en technieken die worden gebruikt voor de beste Formule 1 teams. Een tweewieler van Cervélo voldoet daarom altijd aan de hoogste kwaliteitseisen en de nieuwste technologieën.

Cervélo fiets tweedehands kopen

Ben je op zoek naar een mooie Cervélo fiets en wil je ook kunnen kiezen uit oudere modellen? Of is je budget niet zo hoog? Dan kun je ervoor kiezen om een Cervélo fiets tweedehands te kopen. Je kunt hiervoor langsgaan bij een fietswinkel of op zoek gaan naar een webwinkel in fietsen. Het is ook mogelijk om een gebruikte tweewieler van dit fietsmerk over te kopen van een particulier. Het huidige aanbod gebruikte fietsen van Cervélo kun je vinden op Fietsmarktplein en hier kun je de tweewielers eveneens met elkaar vergelijken! Heb je zelf nog een Cervélo fiets thuis staan die je graag wilt verkopen? Dan kun je een advertentie plaatsen op onze website!

Cervelo