Fietsmarktplein Banner

19 fietsen gevonden

1 2 »
Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Giant

Het fietsmerk Giant begon als de Giant Manufacturing Company in 1972. Dit bedrijf produceerde tweewielers voor een aantal bekende fietsmerken. In 1981 heeft de organisatie voor het eerst Giant fietsen op de markt gebracht en sinds die tijd is het merk steeds populairder geworden. De missie van de fietsfabrikant is om fietsen als levensstijl aantrekkelijker te maken door betere tweewielers te ontwerpen. In de loop der jaren hebben de tweewielers van Giant diverse designprijzen en wereldkampioenschappen gewonnen.

Waarden van Giant

Er zijn 5 waarden die voor de fietsfabrikant van belang zijn bij het produceren van fietsen. De producent is van mening dat je van de reis moet genieten en niet alleen gericht moet zijn op de bestemming. Nieuwe doelen bereiken is de tweede waarde van de fabrikant en Giant helpt je hiermee door steeds te blijven innoveren. Verder probeert het merk je met haar fietsen te stimuleren om op de fiets nieuwe ervaringen op te doen. Een andere waarde waar de producent in gelooft is eenvoud en eerlijkheid, net zoals fietsen zelf. Giant gaat daarnaast met respect om met onze planeet door fietsen te stimuleren en een milieuvriendelijke werkwijze aan te houden.

Tweedehands Giant fietsen

Zoek je een gebruikte fiets van het merk Giant? Dan heb je een zeer geruime keuze. Er staan namelijk veel tweedehands Giant fietsen te koop en je kunt kiezen uit diverse modellen. Tussen de tweedehands fietsen vind je namelijk niet alleen de nieuwste modellen, maar ook oudere types. Je kunt een gebruikte Giant tweewieler kopen bij een fietswinkel in de buurt, een webshop in fietsen of bij een particulier. Vind je het lastig om een keuze te maken uit alle gebruikte Giant fietsen die te koop staan? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Fietsmarktplein en vergelijk het huidige aanbod van particulieren en fietsenzaken!

 

Giant

 • Koopadvies
  Koopgids MTB - welke type MTB's zijn er

  Ben je op zoek naar een mountainbike? In deze blog beschrijven we de verschillende type mountainbikes...

 • koopgids
  Koopgids racefiets - welke type racefietsen zijn er

  Op zoek naar een racefiets? Wij helpen je bij het kiezen....

 • Tips en advies
  Onderhoud aan je racefiets of MTB

  Als trotse bezitter van een racefiets of MTB wil je deze natuurlijk goed onderhouden. Wij geven je een aantal tips...

 • Koopadvies
  Het bepalen van de framemaat van je racefiets

  Wij geven je hier een aantal tips om je framemaat te bepalen...