Findyourbike Banner
529 fietsen gevonden

1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Magazine

Tweedehands MTB fietsen

Een ATB fiets (All terrain bike) is een sportieve fiets die goed als stadsfiets kan worden gebruikt. Je kunt deze fiets echter ook gebruiken om over moeilijke terreinen te rijden. De tweewieler heeft iets weg van een mountainbike, maar op een All Terrain Bicycle zitten meer fietsonderdelen. Via Fietsmarktplein kun je zowel een nieuwe als een tweedehands ATB fiets vinden.

Gebruikte ATB fietsen van diverse merken

Verschillende fietsmerken hebben in de afgelopen jaren ATB fietsen geproduceerd. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een tweedehands ATB fiets heren Koga Miyata maar er zijn ook All Terrain Bicycles verkrijgbaar van Ghost en Batavus. Op deze website vind je een ruim aanbod aan ATB fietsen en je hebt dan ook de keuze uit diverse merken.

Voordelig een tweedehands ATB fiets kopen

Wil jij een goedkope fiets kopen die geschikt is voor alle terreinen? Dan is het een goed idee om eens een kijkje te nemen tussen onze gebruikte ATB fietsen! Op Findyourbike kun je namelijk eenvoudig de prijzen van tweedehands fietsen met elkaar vergelijken en daarna kun je direct een voordelige sportieve fiets aanschaffen!

Zoek je al tijden naar een goede tweedehands ATB fiets bij verschillende fietswinkels en particulieren? Op Fietsmarktplein vind je een handig overzicht van het huidige aanbod van nieuwe en tweedehands fietsen!