Fietsmarktplein Banner

104 fietsen gevonden

1 2 3 »
Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Tweedehands racefiets

Wil je een goede fiets kopen om mee te racen? Je kunt ook kiezen voor een tweedehands racefiets! Meestal ben je met deze gebruikte fietsen een stuk goedkoper uit en kun je toch profiteren van een goede kwaliteit. Zowel particulieren als fietswinkels verkopen gebruikte racefietsen. Zo kun je bijvoorbeeld een tweedehands racefiets heren van Batavus aanschaffen of kies voor een mooie tweedehands racefiets heren van Cervelo.

Wat zijn de kosten van een tweedehands racefiets?

De kosten van gebruikte racefietsen kunnen heel verschillend zijn. Bij een fietswinkel ben je meestal een stukje duurder uit, maar dan heb je ook meteen garantie. Het kan zeer voordelig zijn om een tweedehands racefiets te kopen bij een particulier, maar het is niet altijd even eenvoudig om een particulier te vinden die zijn of haar tweewieler wil verkopen. Het is het gemakkelijkst om naar tweedehands fietsen te zoeken op internet.

Gebruikte racefietsen kopen via internet

Particulieren die hun gebruikte racefiets verkopen kun je meestal het beste vinden via internet. Het lastige hieraan is dat je vaak meerdere websites zult moeten bezoeken voordat je de juiste tweewieler hebt gevonden. Dit komt doordat de meeste websites niet zijn gespecialiseerd voor fietsen, waardoor er slechts een klein aanbod racefietsen op staat. Fietsmarktplein heeft echter wel een uitgebreid aanbod gebruikte racefietsen, zodat je altijd de perfecte fiets zult vinden!

Wil je een goede tweedehands racefiets kopen? Op Fietsmarktplein heb je een uitgebreide keuze uit het aanbod van particulieren en fietswinkels!

 • Koopadvies
  Koopgids MTB - welke type MTB's zijn er

  Ben je op zoek naar een mountainbike? In deze blog beschrijven we de verschillende type mountainbikes...

 • koopgids
  Koopgids racefiets - welke type racefietsen zijn er

  Op zoek naar een racefiets? Wij helpen je bij het kiezen....

 • Tips en advies
  Onderhoud aan je racefiets of MTB

  Als trotse bezitter van een racefiets of MTB wil je deze natuurlijk goed onderhouden. Wij geven je een aantal tips...

 • Koopadvies
  Het bepalen van de framemaat van je racefiets

  Wij geven je hier een aantal tips om je framemaat te bepalen...